index_ca

SIGUEU BENVINGUTS!

Molt agraït als que visiteu la meva pàgina personal, on podreu trobar un recull de les

meves experiències i dels meus gustos sobre el món de la cultura, la moda, les

arts i altres esdeveniments o fets. Espero que us hi trobeu bé i us pugui

aportar uns moments de distracció.

Molt agraït als que visiteu la meva pàgina personal, on podreu trobar un recull de les meves experiències i dels meus gustos sobre el món de la cultura, la moda, les arts i altres esdeveniments o fets. Espero que us hi trobeu bé i us pugui aportar uns moments de distracció.

Si voleu contactar-me o fer algun comentari, em podeu

escriure a l’e-mail jt@joseptorrents.cat, no

dubteu que tan aviat com pugui us contestaré.

Si voleu contactar-me o fer algun comentari, podeu escriure’m l’e-mail jt@joseptorrents.cat, no dubteu que tan aviat com pugui us contestaré.

Si voleu seguir les meves activitats i veure

les meves recomanacions a Instagram

Si voleu seguir les meves activitats i veure les meves recomanacions a Instagram

@joseptorrentscomas

Imatge de perfil de Josep Torrents

Vaig néixer l’any 1947 a Sant Boi de Llobregat (Barcelona), actualment visc al poble de Sant Vicenç de Montalt a la comarca del Maresme.

Vaig estudiar enginyeria i vaig realitzar cursos d’estudis superiors de formació empresarial. He dirigit empreses internacionals i he pogut registrar patents d’invenció a nivell mundial, havent ocupat càrrecs rellevants en associacions d’empreses i centres tecnològics.

He publicat assaigs com “Estratègies empresarials per Europa” (1992), “L’empresa espanyola en el mercat únic” i novel·les com “Les fragàncies oblidades d’Ultramar” (2021).

He gaudit com a ponent en diferents congressos i conferències i, tot i que estic jubilat, m´ho passo bé a la meva petita empresa familiar, dedicada ara a la creació de marques de prestigi en alta perfumeria, joieria i moda.

Si voleu veure el currículum detallat, podeu entrar aquí.