cocinar_ca

CUINAR I MENJAR

@joseptorrentscomas

M’agrada cuinar. A casa ens agrada a tots. Més de la meitat de les fotografies d’aquesta pàgina són de plats fets a casa.

La nostra terra té grans cuineres i cuiners que ens provoquen admiració i ens marquen un camí a seguir. El fet de menjar en els seus restaurants ens permet de gaudir de les seves habilitats culinàries alhora que ens transmeten la gran sensibilitat, creativitat i respecte al producte. Els aliments i els condiments de la mediterrània son saludables i conformen, en una afinada simfonia, una dieta que, si la sabem equilibrar, és la millor del món. A més a més es variada i abunden les propietats beneficioses pel nostre organisme que poden allargar la nostra vida.

El camp ens dóna productes de proximitat excel·lents, el mar peixos i crustacis de tota mena i les granges, escampades al llarg del territori, l’aviram i carns que completen un gran festival de possibilitats gastronòmiques. L’època dels bolets ens eleven les flaires de la cuina i ens potencien el gust dels suquets i dels guisats de forma sublim. L’olor de ceps, de llenegues i de rossinyols són un regal per l’olfacte i ens proporcionen una felicitat gustativa màxima en els àpats d’entrada de tardor. Gaudim de les cuines de casa nostra i dels grans cuiners i cuineres de tot el món. Veiem que fan i com deleixen els nostres paladars.

Seguiu les meves experiències i recomanacions a @joseptorrentscomas