disfrutar_ca

MOMENTS PER GAUDIR

@joseptorrentscomas

Hi ha moments especials en els que podem fer una mica de tot per tal de gaudir de la vida i de les petites coses que tenim diàriament al nostre abast. Per exemple; fer una cerveseta. N’hi ha de tantes menes…, torrades, lleugeres, clares i negres, no ens podem acabar les que el mercat ens ofereix. A l’estiu són molt refrescants i ens fan passar la set a la vegada que ens omplen els minuts de gaudir-les.

A la nostre terra no fem l’aperitiu durant la setmana. L’ horari laboral no ens ho permet, en canvi a d’altres contrades aquestes pràctiques es converteixen en autèntiques cerimònies i, ben encertadament, no s’ho deixen perdre per res del món. Al migdia cal un moment de distensió. Les ocasions per aprendre coses diferents com ara cuinar, pintar o qualsevol altra activitat que ens trenqui la monotonia del dia a dia, son també especials.

Si bé ha quedat científicament demostrat que fumar no és bo per a la salut, en el meu cas, un bon cigar de tant en tant, fent-lo durar i cremant-lo poc a poc, sense que ens caigui la cendra, és un plaer i un art que gaudeixo esporàdicament. Això no pot fer mal.

Fer una mica d’esport quan sigui possible: gimnàs, golf o altres pràctiques esportives, ens ajuden a destensar els nervis i el pensament alhora que ens aporta benefici físic. La vida és plena de coses bones i moments que poden ser especials.

Aprofitem-los. Segueix-me a @joseptorrentscomas