hoteles_ca

HOTELS Y ALLOJAMENTS

@joseptorrentscomas

Quan planifiquem un viatge, tant per feina com per vacances, un dels factors que ens genera més dubtes és el d’on pernoctarem. Quin serà el nostre lloc de descans entre trajectes o, en cas de fer estada, on ens sentirem mes bé durant les hores que estiguem a aixopluc.

Podem estar igual de bé, ja sigui en un hotel de cinc estrelles o en una casa rural o hostal, si les condicions del lloc i la nostre disposició estan d’acord a les expectatives. Hotels de cinc estrelles ens poden decebre tant com senzilles cases rural ens poden meravellar. Si aneu a la Xina, per exemple, haureu d’anar a hotels de qualitat i de tall occidental, mentre que si aneu a França els petits hotels amb encant són, al meu parer, la millor opció.

A Grècia i les seves illes més turístiques podeu estar ben allotjats, si sou quatre o més persones, en un apartament, o en una caseta, i si aneu a Alemanya o a d’altres països del centre d’Europa, un hotel rústic seria una bona elecció. Tot depèn del que vulgueu o us agradi, però és important buscar referències en el moment de fer la reserva. Assegureu-vos també de que el lloc sigui obert i amb tots els serveis actius.

Exploreu bé la situació de l’establiment hoteler, apartament o casa d’hostes, d’acord amb lo que vulgueu visitar ja que, a vegades, val la pena pagar una mica més si podeu estar a prop de les visites que vulgueu fer i, d’aquesta manera, conèixer més indrets de la vostra destinació triada.

Seguiu-me a @joseptorrentscomas i podreu veure alguns hotels o allotjaments que recomano.