reflexiones_ca

LES MEVES VIVÈNCIES Y REFLEXIONS

@joseptorrentscomas

En el moment de decidir remodelar les pàgines web de la meva minúscula empresa TORRENTS RESEARCH, per un canvi profund en el plantejament de les activitats professionals, he revisat també els escrits de reflexió que havia publicat a la meva pàgina personal que vostè està llegint.

A l’instant, m’he adonat que el temps corre de pressa i que, un text que escrius avui sobre quelcom d’actualitat, pot ser que demà ja no sigui vàlid i que hagi quedat completament desfasat o superat per l’evolució del context. Fins i tot pot entrar en contradicció amb allò que volies dir.

Per això he esborrat tots els escrits acumulats fins el moment per tal de començar de nou. El món evoluciona a una velocitat que, a vegades, no podem absorbir. La tecnologia i els avenços en aplicacions materials i digitals superen sovint els més exercitats pensaments i les intel·ligències més ben preparades. Fins on arribarà la humanitat en aquesta cursa de millores contínues i aparició de noves tècniques que progressen dia rere dia?

Crec que hi ha molt de marge per l’evolució i, si no perdem el cap i no ens autodestruïm. Hem de fer encara molts avenços al llarg dels propers centenars d’anys, fins arribar als viatges intergalàctics on arribarem, de ben segur, si sabem preservar el nostre món i la humanitat que avui hi viu. Ànims!

Els propers viatges galàctics