arte_ca

LA BELLESA INFINITA DE LES ARTS

@joseptorrentscomas

A la meva vida professional, dedicada a crear productes banals, siguin d’alta tecnologia o destinats a l’ús quotidià, sempre he tingut en compte que tinguessin formes agradables, mides proporcionades i, en definitiva, que fossin el més ergonòmics possibles. L’art plàstic, és la sublimació de la creativitat de les formes, de la combinació dels colors i de l’aplicació de les textures.

Aquest mateix art es pot extrapolar a l’arquitectura, que al llarg del temps, igual que l’art individual, s’ha anat adaptant als gustos i a les tècniques. En la fotografia, les arts escèniques i cinematogràfiques, el ballet i altres disciplines, com el circ modern, l’art es barreja amb el moviment i el resultat és un agradable sincronisme de combinacions artístiques.

Si afegim la música, que com a art principal ens regala les oïdes amb simfonies meravelloses, tenim un exemple del que els nostres sentits poden percebre per recrear-se amb tot el conjunt.

M’entusiasma l’art i la bellesa de les arts, de manera que quan vull fer quelcom miro de donar-li un sentit especial. Un exemple són els perfums d’Ultramar, on cada fragància ha estat triada amb cura, juntament amb cada part de l’ envàs, del tap de fusta de faig, i del cartró natural que ho envolta tot.

Segueix-me en el món de les arts a @joseptorrentscomas